Am luat toate probele la liceul militar dimitrie cantemir breaza dar nu am avut media generala destul de mare (mi-au 13 sutimi )pentru a intra. La probele sportive nu este deloc dificil, dar trebuie sa ai in vedere rezistenta fizica, pe care eu am dobandit-o prin antrenament : alergam in fiecare seara timp de vreo 3 saptamani cam 3-4 km si am trecut cu brio testul de rezistenta la alergare. trebuie sa te mai antrenezi la tractiuni, adica sa le faci corect si macar 2 -3 era necesar : trebuie sa te ridici cu capul mai sus de bara si sa cobori cu bratele perfect intinse, grip-ul nu conteaza.
Si eu tot la Liceul Militar Dimitrie Cantemir vreau sa dau.La probele sportive dai testul de rezistenta unde trebuie sa alergi 1000 m in maxim 4 minute si 30 secunde. Nu stiu daca te resping in cazul in care depasesti timpul de la rezistenta. Conteaza si rezultatele pe clasele 5-8 si rezultatele de la testul pe care ti-l dau.
Te resping, daca nu te incadrezi in timp, aproape jumatate dintre colegii cu care ramaseseram atunci, (dupa probele cu tractiuni, etc ) ai fost eliminati