| AliiB a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care sunt informati despre noile legi laughing
Tocmai am auzit la stiri ca cei de a 8a si a 12-a vor fi evaluati la examen, respetiv bac si ORAL! Este adevarat?! De acum se pune in aplicare legea sau de la inceputul noului an scolar? Adica cei care vor incepe a 8a in septembrie, respectiv a 12a?
P. S. Sunt a 8a.
Am mai auzit (nu de la stiri) ca daca iei la mate 4 de ex(adica pici examenul), dar la romana iei 10, poti merge la orice liceu vrei daca intri acolo (daca ai avut media celor 4 ani mare). Este adevarat sau nu poti merge la liceu, doar la profesionala (adica faci 13 clase si dupa aceea inca nu stiu cate ca sa iti poti da si bacu)
Sincer mie mi extrem de frica la mate si de aceea sunt curioasa. Mai ales daca va fi si oral...atunci CLAR, stiu ce ma asteapta. In schimb la romana is chiar buna. Numai medii de 10 si 9 am avut in acesti 4 ani.
Voi stiti ceva de genu asta?

Răspuns Câştigător
| Coco_3708 a răspuns:

Nu. in primul rand nu ai cum sa dai la matematica proba orala dar la faza cu daca iei 4 la matematica si 10 la romana da e adevarat... poti merge la orice liceu

2 răspunsuri:
| AAAA31 a răspuns:

Nu are cum sa fie ex si oral pentru ca noua ni s-a spus de la inceputul anului ca dam examen skris nu poate ei sa schimbe in fiecare luna cum vor ei poate ca se refera cei care vor fi la anul a 8a da pentru noi nu are cum sa al schimbe naiba mai sunt 2 luni pana la examene n-are cum cel putin eu nu cred si ar fi trebuit sa ne spuna si noua ca sa ne pregatim

| AAAA31 a răspuns:

Am vazut si eu stire si la cei de la clasa a 8a se referea ca nu mai dam tezele cum au dat cei de anul trecut si ca media de la examene nu mai este 25% cum era anul trecut ci 50%