| anabelisa a întrebat:

Am o intrebare pentru voi si vreau sa vad pararea voastra.Imi place de un baiat cu 2 ani mai mare si are o prietena. Voi credeti ca are rost sa-i captez atentia?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Incearca sa vezi ce iese! Daca e un baiat serios si tine la prietena lui, nu-ti va acorda nici un fel de atentie, nu vei capta nimic. Daca reusesti, inseamna ca ori este neserios, ori nu e cine stie ce de prietenia cu cealalta! Urmeaza sa afli si sa actionezi in consecinta!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vrei să-ți clădești fericirea pe suferința altora?
Pa, pa.

| tyana a răspuns:

In nici-un caz! Chiar daca iti place baiatul respectiv nu face asta.Asteapta ca relatia lor sa se termine apoi iti poti face simtita prezenta.Nimeni nu apreciaza genul asta de femei, care distrug o relatie.

| anabelisa explică:

Multumesc pentru raspuns, dar intr-adevar relatia lor e serioasa.ACUMA eu n-am de gand in niciun caz sa-i despart, dar am cerut parerea, in cazul in care ei se despart.

| pUpSiQQQQ a răspuns:

Salut.Stii pune-te in situatia fetei aceea, cum se va simti ea.Si vor aparea probleme, la mine tot o fata se da la prietenul meu si ne certam foarte des din cauza ei.Parerea mea e sa mai astepti, poate ei se iubesc, dar asa se vor ajunge ca se vor desparti, dar despartire doare, dar daca relatia la ei nu e destul de serioasa si nu vor fi mult impreuna.Vei avea sanse si cind vei vedea ca nimic nu-ti sta in cale, atunci incearca.totusi fa cum socoti tu, asta e parerea mea