Tinctura de Marar este un antiinflamator, antispastic, combate insomnia, detoxifiant digestiv, diuretic, emenagog, estrogen, expectorant, galactogog.
Aceasta tinctura este indicata pentru urmatoarele probleme de sanatate: Intern - amenoree (absenta ciclului menstrual), anorexie, boli ale cailor urinare, boli de inima, dismenoree (ciclu menstrual neregulat si dureros), hemoroizi, sterilitate la femei, hipoplazie mamara, menopauza prematura, adjuvant in hirsutism, indigestie, insomnii, meteorism, combaterea starilor de voma si a spasmelor digestive, precum si in bolile urinare. Popular este folosita contra colicilor de orice natura, pentru oprirea sughitului, tratarea unor tulburari nervoase, precum si pentru prevenirea si combaterea indigestiilor. Se ia 1 lingurita de tinctura pusa in 100 ml apa, de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de masa. In anumite cazuri, ciclul menstrual poate fi abundent. In acest caz se va lua salvie 1 gram de 4 ori pe zi incepand cu a 3 a zi inaintea ciclului si pana la terminarea lui. Pentru mai multe detalii, uite aici:
http://www.dinpom.ro/tinctura-de-marar.html
Adica ma ingras?
Am inceput sa iau pentru am regla ciclul menstrual fiindca il am de mult timp dar degeaba nu s-a reglat. Iar de ingrasat, nu-mi strica sa ma ingras cu 3-4 kg :*.
Oricum daca am sa iau in continuare iau momentan doar 2 sticlute maxim :d.:*
Bine,am exagerat cu,, dubla,, dar cert e ca te ingrasi, adica am auzit de la cineva care vroia sa si mareasca balcoanele(, care a luat, si a pus niste kg si ea zicea ca i s au si marit
"Balcoane" , pai eu nu vreau sa-mi maresc asa ceva si nu cred ca tinctura ti le mareste doar le face mai fermi cred, in fine :-s. Cum ti-am mai zis vreau doar sa-mi reglez menstruatia si ca nu mi-ar strica cateva kg in plus.:*
Pai de obicei fetele dupa 18 ani se ingrasa, majoritatea celor care si doresc sa puna cateva kg pe ele isi doresc sa nu si fi dorit niciodata asta, insa unele raman slabe
anonim_4396 întreabă:
StarDust întreabă:
Curiosul999 întreabă: