Pune-ti parintii sa discute cu profesoara!
Doar daca intelegerea este sa nu lipsesti, ca ea pierde bani si ati acceptat sa platiti toate orele, atunci aveti de platit.
Nu avem de unde să știm noi ce aranjament ai tu cu profesoara, dacă faci meditații singură sau cu un grup, unde le faci, cum v-ați înțeles să se facă plata, de ce ai lipsit etc.
Nu am făcut niciun aranjament, am specificat că fac meditațiile în grup și nu cred ca are vreo importanta unde le fac sau cum le plătesc. Eu am pus doar o intrebare generala, daca si voi trebuie să plătiți orele la care lipsiti, dar pe care grupa le face
~nu cred ca are vreo importanta unde le fac sau cum le plătesc.~
dacă chiar voiai un răspuns clar, ce e mai sus, chiar contează
Fac online si trebuie să ma întâlnesc o dată la 4 ședințe cu profesoară sa platesc. Probabil din cauza aceasta nu a mai tinut nici dumneaei evidenta prezentei clar. Totusi, eu am pus doar o intrebare generala, daca voi plătiți ședințele la care nu participati, nu prea ca conta lucrul asta.
Nu prea cred că*
"voi plătiți ședințele la care nu participati"
dacă in ințelegerea prealabilă nu e așa ceva, clar NU
Nu trebuie plătit. Mai lipseam și eu de la meditatii când mi se mai schimbau orele de la munca, dar dacă nu eram la meditatie (deși grupa mea făcea) eu nu plăteam nimic. Nu, nu e normal. Atunci sa facă cu tine ora aia in particular. Nu doar sa iei lecția și sa plătești meditația. Sau sa te ia la alta grupa. Meditatie = pregătire cu cineva, nu copiat o lecție. Aia se face la școala când lipsești și iei de la colegi.
Nu trebuie sa platesti nimic avand in vedere ca nu ai fost prezenta, eu zic ca e hotie pe fata.
anonim_4396 întreabă: