Nu, merita sa ramai aici. Incearca sa nu ramai repetent si vorbeste de anul asta cu un profesor bun sa iti tina loc pentru la anul la ore. Si daca tu faci acasa exercitii singur si le duci in pauza la profesori sa le verifice si le zici ca ai o intrebare, eu cred ca nu o sa se supere, ci din contra, o sa-si faca o parere mai buna despre tine, cum ca ai fi silitor, iar tu primesti ponturi gratis.
Sunt fata, si mersi de raspuns
He he, scuze. Cum mult drag si mult succes.
Buna draga prietena,pot spune ca te inteleg deoarece am trait evenimente similare in liceu,desigur o empatie totala nu exista dar ca un sfat prietenesc din inima oferit,iti recomand sa te intrebi ce anume te pasioneaza pe tine, traim intr-o lume unde ascultam opiniile celor din jur dar uitam sa ascultam opinia noastra, eu am fost la mate-info si pot spune ca nu am fost fericit, am promovat cu greu Bacalaureatul, aveam multi de 2 la mate, la fizica nu stiam nicio formulainca ai timp sa te transferi, pune-te pe tine in centru, gandeste-te la tine, esti importantabafta multa
Nu dispera, se intampla deseori la trecerea de la gimnaziala la liceu, si eu am patit la fel priima mea nota in liceu a fost 2, tinant cont ca in gimnaziala cea mai mica a fost 8
Curiosul999 întreabă: