| sabygaby a întrebat:

Buna am o problema ajutati-ma sa invat mai usor si sa si retin. voi cum faceti. pleas help me

8 răspunsuri:
| annakarenina a răspuns:

In ziua in care ai ceva de invatat nu manca sub nicio forma zahar sau orice fel de dulciuri, daca iti place poti incerca peste.

| Giulia_7179 a răspuns:

Trebe sa intelegi ce spune acolo in lectii, nu numai sa tocesti.Pur si simplu intelegi ideea dupa aia tu o dezvolti. Daca nu intelegi ceva cauta pe net (asa fac eu) si gasesti raspunsul. Si nu te gandi ca nu ai chef sa inveti, spuneti in minte ca ai chef.tongue

| FunnyLoOVe a răspuns:

Eu,la o lectie de ex. la istorie citesc cate un fragment din lectie, fragmentul fiind cam de 2-3 propozitii si dupa aceea zic in minte de mai multe ori, dupa ce termin toata lectia de invatat o mai citesc inca o data:-)

Sper ca te-am ajutat:-d

Funda?

| Alynutzaaa a răspuns:

Eu sunt de parere ca pentru a invata e nevoie neaparat sa invetzi pe de rost!

Insa pentru a usura munca incearca atunci cand invetzi : citeste propozitzia si incearca sa iti imaginezi ceea ce citesti lasand la o parte gandurile la ce vei face dupa sau a doua zi!

De exemplu : Inima pompeaza sange in intregul corpul ( incearca sa iti imaginezi aceasta imagine in minte ), asigurand oxigen si hrana organelor si tesuturilor!

La sfarsitul lectiei iti vei da seama ca ai invatat mult mai usor si vei retine mai multa cantitate de timp!

Succes!

| Unknown_2793 a răspuns:

Pai trebuie sa inveti mai tot timpul ca sa.ti fie usor sa retii informatii...trebuie practic sa fi addicted to learn.pai cand te apuci de invatat stinde pc tv tot incerca sa te concentrezi fa un rezumat al lectiei. mereu tinewinkingBafta!

| alexutzumi a răspuns:

Pui caietul sub perna si te culci happy dimineata o sa aflii ca ai invatat

| Elena_4706 a răspuns:

Trebuie sa vrei...

Nu uita '.nu exista,, Nu pot" exista,, Nu Vreau"winking

| JadeMallow a răspuns:

Repeti totul cu voce tare...dar chiar tare.si o sa iti dai seama ca ai retinul