| AmaliaEcaterina347 a întrebat:

Buna! Am o problema...
Anul acesta nu am avut note așa de bune și aș vrea să măresc media cat de mult pot, in modulul acesta la romana până la final de an voi mai avea nevoie de o nota sa zicem că i au 10, daca i au 10 media mea finala o sa fie 8, 40...
Nu cred că o să mai aibă timp diriginta (profa de romana) sa mi mai pună a nota iar poate mă rog de ea și îmi trece 9 dar întrebarea este :Are voie sa mi treacă 9 daca media mea este 8, 40? Adică mă refer daca o sa aibă probleme cu școală sau cv de genul daca imi trece 9.Eu mă refer daca se întâmplă ceva daca îmi trece 9 și dacă poate că ea are un rol important în școală și nu cred că are avea timp sa mă asculte
Oare are voie sa îmi treacă 9?
Vi s au mai întâmplat lucruri de genul? Sau poate vi s-a întâmplă chiar vouă.....va rog un răspuns urgent ????????????

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, profesorul nu are voie sa treaca note fictive, ca asa doresti tu.
Trebuie sa te fi ascultata la ora, sau sa fi dat lucrare, ca sa iei o nota "reala", pe care profesorul o va pune in catalog.
Dar daca media este deja incheiata, atunci nu mai poti fi ascultata si nici marii media.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu are voie deloc sa iti adauge din burta 8.50 adica 9, daca media iese mai putin. Nu este legal si nici corect fata de ceilalti colegi ai tai sa iti ofere tratament special, indiferent de cat de mult o rogi. Da, mi s-a intamplat sa iasa cu 0.4, evident ca imi era foarte ciuda, dar niciodata nu a fost transformat in 0.5 asa pe ochi frumosi. Imi pare rau, trebuie sa accepti situatia. Poate ai ocazia la alta materie sa iei note care iti vor influenta cu adevarat media, in bine? Succes.

| Cipi1212 a răspuns:

Dacă ai media încheiată nu văd cum ți-ar da profa o altă notă.