| Ade4ever2389 a întrebat:

Buna. Am o problema destul de comuna zic eu,nu inteleg matematica. In special la geometrie, ca la algebra mai fac cate ceva. Chiar daca am note ok (8-9) la geometrie nu pot intelege aproape nimic. Pentru cine nu stie, sunt in a 7-a si de la anul se zvoneste ca se vor scoate grilele si nu stiu ce o sa fac. Probabil veti crede ca aceste note de 8 si 9 sunt din burta sau ca sunt favorizata,insa profesoara nu ne-a dat niciodata teste la geometrie din probleme,ci doar din teorie,pe care chiar daca o stiu,nu stiu mersul problemelor.
Faza e ca ma incurc mult la patrulatere,sau unde e de demonstrat ceva,iar aceasta profesoara a fost si profesoara verisoarei mele si logic ca are asteptari mari de la mine si ma scoate foarte des la tabla. Cum am mai spus,sunt si foarte timida si ma pierd foarte repede cand ma scoate.
Ce imi recomandati sa fac? Momentan nu imi pot permite meditatii, decat in a 8-a.

5 răspunsuri:
| Ade4ever2389 explică:

Si asa cand ma uit pe internet la cate o lectie mai inteleg, insa ea are un stil mai diferit de predat si ingreuneaza foarte mult problemele si nu vrea sa facem cu alte metode in afara de ale ei.

| alfons2390 a răspuns:

Asa este menit sa fie, grea. Tu trebuie sa-ti dezvolti acum gandirea logica nu sa fii maestra in rezolvat probleme. Vei avea timp suficient pentru asta mai departe, la liceu. E normal sa intampini dificultati, cu totii care am mai invatat cate ceva am facut-o. Nu trebuie sa te descurajezi din cauza asta.

| Cipi1212 a răspuns:

Geometria este o matematică grea. Încearcă să ceri ajutorul cuiva din clasa ta.

| Anon771123123 a răspuns (pentru Ade4ever2389):

Are gandire de comunista, momentan profesorii romani nu sunt deschisi ca si in america, suedia sau alte state mai moderne/avansate, Romania inca mai are pana va ajunge la acel nivel, din pacate.

| LisaJulie a răspuns:

Ai incercat cu edu.boom? multi se descurca mai bine!