| Mariagiulia200 a întrebat:

Bună! Am o problemă.Mă consider proastă. Vreau să am note mari la toate materiile, doar 10.Mereu învăț la toate, sunt în clasa a 10 a si până acum am note mari,dar de exemplu mă stresez foarte mult pentru că la o anumită materie când dau test,câteodată chiar iau o notă mai mică, 5 sau 6 și foarte mult mă consum,iar după mă doare rău stomacul. Chiar dacă învăț mereu, tot iau o notă mică și mă gândesc că-mi strică media.

5 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ok, ai mai pus întrebarea asta sub diferite forme de vreo zece ori.

Tot nu înțeleg ce vrei de la noi. Vrei să-ți confirmăm că ești proastă sau vrei să te contrazicem? Și de ce ai nevoie de opiniile unor străini care nu știu nimic despre tine?

| ioana748 a răspuns:

Incearca sa mergi la psiholog.

| I0NUTA a răspuns:

Te stresezi si te consumi, de aceea te doare stomacul. Care este materia "minune" care iti face probleme? Vezi daca poti lua meditatii. Omezul ajuta la durerile de stomac.

| Mariagiulia200 explică (pentru I0NUTA):

La limba engleză nu prea mă descurc și dau și test.Este un lucru rău ca nu prea știu? Ma descurc mai bine la franceza.

| I0NUTA a răspuns (pentru Mariagiulia200):

Da, ar trebui sa iei meditatii, nu doar pentru note, ci pentru ca vei avea nevoie cand vei dori sa te angajezi.
Si eu am probleme cu engleza si am ratat multe posturi bune. Se cere cam peste tot.