Si eu sunt a 8a si intr-o luna dau evaluarea nationala... Trebuie sa fii optimista si sa gandesti pozitiv, totul va fi bine. Iti dai seama ca daca inveti o sa ajungi la un liceu bun si nu te mai gandi la lucruri rele pentru ca nu poate fi extrem de greu... La evaluare trebuie sa te astepti sa-ti pice orice si sa stii totul, macar cate putin din fiecare. Bafta!
Funda?
Pai te intreb, eu, cand o sa ajungi la facultate si o sa fie mult mai greu si mai serioase examenele ce o sa faci? Daca inveti si prinzi putina incredere in tine nu vei ajunge la cel mai prost liceu.Rezolva multe variante de evaluare nationala, exerseaza, ia si Memo Plus sau lecitina daca crezi ca o sa te ajute la memorare si succes. Oricum daca nu reusesti sa iei 10, tot vei ajunge la un liceu bun, fiindca de la mediile 8 in sus liceele sunt acceptabile si bune.Deci relax
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Si eu sunt a 8-a..si nu pot spune ca sunt entuziasmat ca peste o luna am examenul.dar ma gandesc ca acel moment va trece repede si sunt optimist ca totul va fi bine.
N1col1D nu mai lua in seama orice gand iti vine. Totul o sa fie bine. Tot ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv. Sunt sigur ca o sa reusesti