| mihaeelaa a întrebat:

am o problema.sunt in clasa a 9-a.pana intr-a 8-a am avut mereu note de la 8 la 10.acum sunt la liceu, profil mate-info, si am inceput sa am note super mici.mama e mai pretentioasa si cand iau un 6 incepe"asta-i nota" si eu am un 3 si un 5 intr-o teza.cum credeti ca ar trebui sa-i zic?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

II zici pur si simplu si ii mai zici sa-ti cumpere niste lecitina pentru memorie, pentru ca n-ai rezultate bune la invatatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Asta e viata de liceu. Pentru notele astea, anii de liceul sunt cei mai frumosi.
Acum liceul reflecta adevaratele tale cunostinte.
Eu in liceu am avut toate notele de la 1 pana la 10.
Si intotdeauna am zis parintilor nota, doar nu te omoara? atat poti, atat iei. O medie poti s-o maresti, in schimb conteaza cunostintele cu care ramai.

| alisalisa a răspuns:

Mate-info e cel mai greu profil; pot spune ca e normal sa iei note mai mici decat in generala, dar totusi daca inveti poti lua si note mai mari. Trebuie sa inveti mai mult.

| Nastia a răspuns:

Nu stiu cum ii zici.tot ce iti pot zice e ca profilul mate-info e cel mai greu, trebuie sa muncesti mult mai mult decat pana acum.nu te mai cunoaste nimeni la liceu.esti l acelasi nivel cu ceilalti in fata profesorilor.invata mereu si lasa calculatorul. tine minte asta:orice lucru bun cere sacrificii.nu e imposibil sa iei si aici note de 8, 9.bafta la invatat. poti sa iei si lecitina.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu in generala am numai 9 si 10( note de 9 am decat vreo 4-5 dar medi deloc), si mereu parintii imi zic ca la liceu sa fiu multumita daca iau 6 si 7(bine, vreau sa dau la cel mai bun liceu din judet) deci acum depinde si parerea pe care si-au facut-o parintii despre modul tau de a invata. Ei te considera de notele din generala si acum sunt surprinsi sa vada ca sunt mai mici la liceu, crezand ca tu esti de vina. Deci parintii ar trebui sa se resemneze ca notele in generala sunt mai,, umflate``, iar la liceu se complica atat si materia, cat si viata noastra de adolescentiwinkingwinking.