| Ceriik a întrebat:

Am o problemuta. Trec clasa a 10-a si imi doresc foarte mult sa fac rost de o scutire ca nu pot face sportul,dar parintii nu sunt de acord pentru ca spun ca asa cum face toata lumea sportul,asa trebuie sa il fac si eu. Eu de felul meu sunt o persoana sportiva, adica fac jogging in fiecare zi si merg la sala de 4-5 ori pe saptamana,doar ca nu imi place sportul de la scoala pentru ca ne pune sa facem numai prostii care mi se par inutile si penibile(sarit capra,tumba, sarit in lungime). Cum sa-mi conving parintii sa ma lase sa-i cer doctorului o scutire din aceea?

3 răspunsuri:
| spi a răspuns:

Dar cine a spus ca trebuie neaparat sa stie parintii tai? du-te la medic cu o cafea, o ciocolata sau o cutie de bomboane si roaga l daca iti poate da o scutire pentru sport deoarece nu poti sa respiri bine cand alergi.INSISTA! dar daca tii neaparat sa stie parinti poti sa inventezi aceeasi scuzahappy nu poti respira bine, ti se face rau...

| Nostress9602 a răspuns:

Mergi la doctor o rogi frumus plus o mai si multumesti si 9 luni adio ed.fizica big grin

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Chiar nu înţeleg,de ce vrei neapărat să nu faci ed. fizică de la şcoală,când tu faci jogging şi chiar te duci atât de des la sală? Înţelegeam dacă erai o persoană sedentară,grasă,etc. dar dacă-mi spui că îţi place mişcarea şi sportul,atunci chiar nu înţeleg.
Tu nu vrei să faci ed. fizică de la şcoală deoarece o consideri "penibilă şi inutilă"? Ed. fizică a fost adăugată în programă nu pentru elevii atletici,care fac sală etc., ci pentru toate tipurile de elevi. De aceea se fac exerciţii uşoare şi simple. De aceea se numeşte "EDUCAŢIE Fizică". Doar nu vrei să bage în programă ridicări de greutăţi pentru un singur băiat care face ridicări de greutăţi la sală în timpul liber. Pur şi simplu trebuie să faci acele minute de ed. fizică de la şcoală, trec repede oricum. E mult mai sigur aşa, decât să mituieşti pe mai ştiu eu ce doctor sau să îţi minţi părinţii, eşti destul de mare să te gândeşti la consecinţe.