| nikol_8225 a întrebat:

am o rugaminte... Daca imi puteti da si mie site-uri pentru un referat scurt pentru dilatare.Sau imi puteti scrie voi un referat mic dar corect despre dilatare.Multumesc,anticipat! Dau fundita si voturi

5 răspunsuri:
| georgesur a răspuns:

Nikolita,alaturi de intrebarea ta "imi puteti scrie voi un referat mic dar corect despre dilatare", iti pun si eu o intrebare: -un referat despre TUPEU nu vrei?

| georgesur a răspuns:

Eu iti "suger" sa inveti sa scrii si sa "citesesti" caci ai probleme (o fraza si trei greseli...)

| Karinakari99 a răspuns:

Te referi la dilatarea corpurilor, la fizica? Daca da uite referatul:Toate corpurile indiferent de starea lor de agregare isi maresc volumul prin incalzire (se dilata). Fenomenul invers dilatarii se numeste contractie.Prin racire, corpurile isi micsoreaza volumul, adica se contracta.Nu toate corpurile se dilata, depinde de starea de agregare.

| nikol_8225 explică:

Georgesur daca ai un referat despre tupeu iti suger sa-l citeseti tu primul si daca e nevoie mil poti trimite si mie...Pa!:-P

| nikol_8225 explică:

Si care e problema ta? daca tot aveai si ai chef de cearta cautati pe alt cineva asa ca pa-pa(good-bye)