| Inyart a întrebat:

Am o urgenta, maine am ultimul clopotel si trebuie sa spun cateva vorbe despre profa de franceza. Eu sunt noua in aceasta scoala si nu prea am idei
ce sa zic. Ea este batrana, draguta si m.a ajutat chiar foarte mult( nu stiam pic de franceza la inceput, dar acum stiu ceva...).
M.a rugat sa fac niste poze la scoala pentru noaptea muzeelor( scoala noastra a intrat in cadrul muzeelor ---Scoala Centrala---).
Avem o colega, Stefi, care e foarte buna dar in fiecare ora are "firele in urechi"(castile) si asulta muzica pe ascuns si profa nu suporta asta si e cu ochii pe ea in fiecare minut.( nu stiu daca ajuta asta dar...am pus.o)

Dau fundita!
MERSI!

2 răspunsuri:
| annakarenina a răspuns:

Incearca sa observi detaliile oamenilor, cu toate ca ii cunosti de putin timp. Ai putea spune ca este un profesor cald, ce comunica in profunzime cu elevii sai care te-a ajutat destul de mult desi timpul nu a fost favorabil. Fara a o cunoaste, asta este ceea ce iti pot spune in termeni generali.

| Axde a răspuns:

Ce ne ai zis si noua, ca este o profesoara buna de la care ai avut ce invata.
Sa stii ca este o mare satisfactie pentru orice profesor sa si auda un elev multumit, mai ales daca aprecierea e sincera. Fii naturala si spune ce gandesti. Bafta!