Oh jesus.
Scuze, adormit am fost. putin mai mult de atat.
Imi pare rau ca ti-am irosit timpul sa citesti aia, wtf, cred ca eram luat. uneori ma uimesc si pe mine, nu in sensul bun.
M-am uitat acum ok la rezultate pentru evaluarea nationala si pe toate site-urile de stiri si chestii care duc la un singur link edu, ala e picat, adica da 404 cand incarca pagina, deci au sters rezultatele.
Daca te uiti de pe edu si te duci la evaluare nationala 2018 (ceea ce probabil ca ai facut deja) o sa vezi ca si alea au fost sterse, cred ca au o "valabilitate" de maxim 2-3 luni.
Daca ministerul educatiei (edu) nu au fisierele expuse, ma gandesc ca si daca suni la ei tot nu o sa rezolvi nimic, atunci nu stiu chiar unde ai putea sau daca ai putea sa le gasesti... scuze din nou daca ti-am irosit timpul, mai ales cu raspunsu' de mai sus... *isi face singur cruce uitandu-se din nou pe raspuns*
Http://static.evaluare.edu.ro/2017/rezultate/
Sunt pe edu, daca nu poti deschide site-ul atunci probabil ca folosesti Google Chrome.
Get smarter, foloseste Internet Explorer pentru link-urile nefunctionale sau Mozilla Firefox, sau orice browser bazat pe firefox (Tor, Basilisk, Waterfox)... sau orice alt browser in general. :))
Hei! Mersi pentru raspuns, dar voiam sa spun ca au mutat rezultatele din 2018 in anul 2017 si nu le mai pot gasi pe cele din 2017. Dar multumesc!
A wow, ok, scuze atunci, nu am stat sa caut si sa verific, am presupus ca sunt aceleasi (din 2017) din moment ce am vazut acolo scris 2017.
Surprinzator, cand am cautat rezultate 2017 sunt 2 link-uri si ca sa verific daca-s dintr-un an sau altul m-am cautat pe acolo si m-am gasit doar intr-unul. Poate asta e ala bun, adica asa pare, ca sunt rezultatele din 2017 (eu am promovat in 2017). :)
http://static.bacalaureat.edu.ro/2017/rapoarte/rezultate/index.html
Astea sunt rezultatele de la bacalaureat, eu le caut pe cele de la evaluarea nationala Stai linistit, multumesc ca ti-ai facut timp sa ma ajuti!
Stai linistit, multumesc mult!
Oh jesus.
Scuze, adormit am fost. putin mai mult de atat.
Imi pare rau ca ti-am irosit timpul sa citesti aia, wtf, cred ca eram luat. uneori ma uimesc si pe mine, nu in sensul bun.
M-am uitat acum ok la rezultate pentru evaluarea nationala si pe toate site-urile de stiri si chestii care duc la un singur link edu, ala e picat, adica da 404 cand incarca pagina, deci au sters rezultatele.
Daca te uiti de pe edu si te duci la evaluare nationala 2018 (ceea ce probabil ca ai facut deja) o sa vezi ca si alea au fost sterse, cred ca au o "valabilitate" de maxim 2-3 luni.
Daca ministerul educatiei (edu) nu au fisierele expuse, ma gandesc ca si daca suni la ei tot nu o sa rezolvi nimic, atunci nu stiu chiar unde ai putea sau daca ai putea sa le gasesti... scuze din nou daca ti-am irosit timpul, mai ales cu raspunsu' de mai sus... *isi face singur cruce uitandu-se din nou pe raspuns*
andreeavelicu întreabă:
lorycool întreabă:
Davidovski întreabă:
Sjhxjcks întreabă: