| and6 a întrebat:

am sa va cer un sfat: -Copii de la scoala ma batjocoresc ca sunt grasa si am numai note de 10 iar ei ma jignesc ma fac in tot felul ma vorbesc pa la spate fac misto de mine nu ma baga in seama cant am fost bolnava nici tema nu mi-a dat-o parca sunt proasta lor. -Ce sa fac? Am incercat sa ii spun doamnei diriginte dar ei nu s-au potolit.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| unknow91 a răspuns:

Care te place, te place asa cum esti, de restul sa nu te mai intereseze.fiecare sa se uite in oglinda si sa se vada mai intai pe sine. dupa aceea sa vorbeasa de altiwinking daca ei fac misto de tine...raspunde-le si tu cu aceeasi moneda...indiferenta doarewinking fii si tu mai indiferenta cu ei k e cel mai bine :d nu mai lua in seama tot ce spune lumea, fii tu insuti!

3 răspunsuri:
| CosminC86 a răspuns:

De mistocari nu poti scapa oricat ai incerca... Singura varianta ar fi sa slabesti si sa le inchizi gura.

| unknown12345 a răspuns:

Buna

Lasa-i in treaba lor.Bine ca iei numai 10, si eu cred ca vorbesti de aia mai populari happy Daca ei te vorbesc pe la spate, lasa-i sa vorbeasca! Atata timp cat ai note bune si est draguta cu toti nu poate rade nimeni de tine! Cat despre kg....incearca si tu sa ma mai slabesti ca poate asa o sa te mai respectewinking Funda? happy

| onasis1961 a răspuns:

Nu-i băga în seamă.Ei cu miştoul şi tu cu zecarii.Mai târziu tu vei fi cea mai căţtigată.