| DJ08 a întrebat:

Am si eu cateva nelamuriri cu privire la ce se intampla cu foile de examen pe care elevii au scris raspunsurile. Dupa terminarea probei de bacalaureat ce se intampla concret cu foile? Stiu ca sunt trimise in centrul in care urmeaza sa fie corectate. Exista cumva la un momentdat o comisie care verifica toate lucrarile cu scopul de a identifica asa zisele "insemnari" pe care elevii le pot face pe parcursul lucrari? Si inca o intrebare: din moment ce lucrarea a fost predata cine are dreptul sa iti anuleze lucrearea in cazul in care se constata ca exista anumite semne distinctive? Profesorii care corecteaza au voie sa anuleze lucrari? Tin sa mentionez faptul ca acestea sunt doar niste curiozitati pe care nu le-am aflat pana acum. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| nuisance a răspuns:

Lucrarea se poate anula în timpul examenului de către supraveghetor și/sau după descoperirea "furtului" (copiere). Profesorul care le corectează nu are dreptul să anuleze oricâte prostii ai scris sau nu, el trebuie să corecteze ce ai scris dacă are ce. Doar atât. Nu înțeleg ce dorești să spui prin semne distinctive sau prin însemnări. Dar de fapt și de drept nu cred că există o comisie specială pentru asta.

Sper că te-am lămurit.

0 răspunsuri: