Bună!
Sincer, depinde ce profesori vei întâlni în acel liceu și cum este liceul.
La unele materii se vor plânge colegii că n-au făcut și astea, iar unii profesori chiar sunt dispuși să o ia mai ușor cu voi și să vă învețe cât mai multe lucruri pentru a acoperi acele goluri, iar pe alții nu îi va interesa trecutul și vor pune accent pe prezent.
Dacă dorești să ai rezultate ok, învață cât poți și cât să fii mulțumit.
Dacă tu ai potențial și-ți dorești ceva..foarte posibil să reușești. Fă ceva ca să ai cât mai multă încredere în tine și va fi mai bine.
O să faci 4h mate, 4h română, 1h muzică/1h desen (faci o săptămâna una, o săptămână alta), 1h tic, 2h info (sau mai multe), 1-2 geografie, 1-2 istorie, 1h religie, 2h fizică, 2h franceză, 2-3h engleză, 1-2h chimie, 2-3h biologie, 1h științe socio-umane, 1-2h sport și posibil să ai și diverse opționale.
O seară plăcută și mult succes!
Hmm eu merg pe clasa a 7 a si sunt ceva gen ca si tine. Media mea generala e 9.67 si am profesori foarte slab pregatiti. La romana si mate e ok in rest nu prea :/. Hei eu spun ca ai sa te descurci cat de cat. Si nu te mai stresa asa ca nu e bine ^-^, eu zic ca vei invata pe parcursul anului scolar tot ce e de invatat. Stai calm :3