| aaajutorrrr a întrebat:

am si eu nevoie de raspunsurile voastre, cei care sunteti cunoscatori daca puteti sa ma ajutati.
Pe 1 octombrie incep facultatea la Vasile Alecsandri din Bacau, forma de invatamant la zi, la pedagogia invatamantului primar si prescolar. Este ceea ce mi.am dorit de mica, ideea este ca imi doresc ca dupa anul I sa ma duc la invatamant cu distanta petru a avea oportunitatea de a munci in acelasi timp si cum la facultatea asta nu are aceasta forma de invatamat imi doresc sa ma transfer la Iasi. intrebarea este: pot sa ma transfer de la forma de invatamant de zi la ce la distanta in conditiile in care este aceeasi specializare?

3 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, se poate să te transferi de la o facultate la alta ( sau de la o specializare la alta ) - evident, în anumite CONDIŢII!

Vezi detalii în Regulamentul privind activitatea profesională a studenţilor - ar trebui să-l găseşti pe site-ul oficial al Universităţii respective...

Toate cele bune!

| neutrino a răspuns:

Da, dar vei face un an in plus si, de obicei, un transfer nu se aproba in primul si in ultimul an. Vorbim despre facultatile de la stat.

| NeaVasile a răspuns:

La Iasi la facultate ei iti pot echivala materiile, adica sa iti recunoasca creditele (puncte pentru trecere) de la Bacau. Trebuie ai destule materii absolvite in comun cat sa ai destule credite pentru anul 2 la facultatea de la Iasi.