Eu cred ca are ceva cu tine, probabil ai deranjato vreodata cu ceva, eu asta nu am de unde sa stiu, poate ca a fost mai demult si nu a uitat ea.probabil ca acea fata era mai buna ca tine la scoala si a crezut ca nu meriti atat, o fi crezut ca a facut ea mai mult.am patit si eu asta odata intr-un test dar m-a trecut la tabla, eu stiam si a iesit tot cum am vrut eu.de atunci nu o mai agreez deloc pe doamna diriginta si cred ca nici ea pe mine, desi asta s-a intamplat mai bine de un an
succes
Poate se referea la greselile de ortografie si punctuatie cand ti-a spus ca ai ramas neschimbata.
La limba şi literatura română nu se învaţă mecanic. Punct.
Este una dintre acele materii care te forţează să gândeşti logic şi să nu devii un roboţel care ştie scrie. Dimpotrivă, eu am note foarte bune la materii care implică gândirea logică şi competenţele lingvistice, însă nu le prea am la materiile unde sunt multe definiţii şi alte chestii de învăţat pe de rost...Ai putea să încerci să faci unele exerciţii pentru a mai dezvolta această parte, ai putea începe să citeşti, să lucrezi mai mult, să fii mai interesat...
Succes!
Pai nu stiu in ce clasa esti, dar ai o profesoara buna (diriginta). ea vrea doar sa te ajute. nu totul sta in note am o profesoara de romana exceptionala am tot respectul pentru ea se num. Tatiana Radu... ceilalti o considera rea, dar imi fine am note de 3 5 7. si daca ma duc la alt profesor miar pune doar 8, 9 are ea un sistem mai mic de notare. dar asa te ambitioneaza deci prin notele astea si harul pe care il poseda la predat ...m-a facut sa pricep multe lectii fara sa invat nimic acasa. invat o lectie din 4 acasa. SFAT: incearca sai intri pe sub piele dirigintei saluto de fiecare data, deschidei usa cand iese din clasa, dui tu cadoul la sf de an si chestii de astea. ai sa vezi ca ai sa ai note mai mari cred.si sper.
Pai daca era asa nu mai scriam... pune note mari... ce spui daca la teza un elev a luat o nota mica si pentru ca plangea. ia marit nota
Nu ti-a dat 10 pentru ca stie ca poti si mai mult de atat. se asteapta de la tine sa faci mai mult si daca iti va da 10 vei crede ca vei stii tot(cel putin asa se gandeste ea)si in felul acesta vrea ca tu sa te ti mereu de invatat pentru a ajunge de nota 10 si nu doar pentru test ci pentru ca stii tot la acea materie (romana parca ziceai)
Eu am aceeasi situatie cu doamne de matematica.De cand a auzit ca nu ma meditez la dansa, ci la alta profesoara, ma tine numai in 5, 6 si 7 doar pentru a-mi arata ca acea doamna nu ma mediteaza bine.In fine... tu fi pregatita mereu si invata non-stop. A, da, si chiar daca te deranjeaza ceva si nu poti sa nu te abtii sa ii comentezi, te sfatuiesc sa nu o faci...este spre binele tau.