Depinde la ce clasă te referi.
În clasa a 9a faci 2 de ist, 2 de geogra, 2 de mate, 2 de fizica, 1 de chimie (parcă), 1 de latină, 1-2 de spaniolă, 2 de franceză/germană, 4 de română şi engleză depinde. eu sunt bilingv-engleză şi într-a 9a făceam 5 parcă de engleză + o oră de geografia angliei.
în a 10a km la fel, dar în loc de geografia angliei eu fac istoria angliei, dar chestia asta e doar pentru filologie + bilingv engleză.
în a 11a o singură oră de mate, chimia-fizica-biologia e o singură materie numită ştiinţe, 5 de română (cel puţin eu), 6 de engleză + una de studii culturale, 3 de franceză/germană, 3 de latină, 1 de literatură universală.
mai faci în clasa a 9a logică, în a 10a educaţie antreprenorială şi psihologie, în a 11a sociologie şi economie, şi în a 12a filozofie.
dacă mai ai vreo întrebare îmi poţi da un mesaj.
O zi faină!
Pai eu am fost la filologie si faceam 4 ore de romana, 3 engleza, 2 franceza, 2 istorie, 2 latina. Cam astea erau pentru filologie.Si restul cate 2 respectiv una. Sper ca te'am ajutat:*!
Pai 4 romana, 2 mate, una de latina, 3 engleza, 2 franceza, una de logica, 2 sport, o ora de chimie, o ora de fizica, o ora de desen, o ora de desen, o ora de biologie, religie, 2 ore de istorie, 2 de geografie, una de dirigentie si atat
Eu sunt a 9a la filologie. Se fac 4 ore de romana, 2 de engleza, 2 de franceza, 2 de istorie, 2 de geografie, 2 de latina, 2 de logica, 2 tic, 2 matematica, 2 fizica, 1de biologie, 1 de chimie, 1 de desen, 1 de muzica, o ora de sport si religie. Cred ca le-am zis pe toate.
@ Bunny, depinde de liceul la care eşti. Eu sunt a 11a la un liceu de mate info, profilul filologie-bilingv engleză, şi fac o oră de mate pe săptămână, una de info, una de ştiinţe.
Maria_Andra_1997_SXbe întreabă:
DaReZon întreabă: