| raluca000 a întrebat:

Buna
Am si eu o intrebare daca fac contestatie la istorie am luat 4 20 oare am sanse sa-mi dea 5? La romana am luat 6, iar la geografie am luat 8 20. Oare oi avea vreo sansa sa iau?

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Nu-ti putem raspunde la asta.Numai tu stii ceea ce ai facut.Mie nu-mi ramane decat sa-ti urez multa bafta si sa iei nota pe care o doresti la istorie.Multa multa bafta!

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Fa-o!--- n-ai ce pierde mai mult decat ai pierdut!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De regulă contestația te dă în jos cu nota că nu va mai fi plătit profesorul care a corectat lucrarea dar asta nu înseamnă cu nu trebuie să încerci!
Mult succes.
Pa, pa.

| Flori a răspuns:

Tinand cont de promovabilitatea din acest an, ai foarte mari sanse.In plus,ce ai avea de pierdut? Daca-ti ia din puncte,nu te dezavantajeaza cu nimic, oricum nu aveai nota de trecere, iar daca-ti dau e in castigul tau.Bafta!

| antonG a răspuns:

Depune contestatie orice ar fi. Daca ai bulan, iei 5. Daca nu, ramai cu 4.20 sau iti scade. Poa' sa iti scada si la 1 si nu te afecteaza cu nimic, fiindca cu 4.20 esti picata oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu incearca sa faci, dar eu din cate stiu rare ori se cresc, dar ce rost are sa nu risti.eu zic sa faci