Trebuie sa o dai...media iti iese 4, 50 care nu se rotunjeste
Baftă la corigenţă!
Daca e nevoie trebuie sa o dai ca altfel vei veni toata vara la scoala iar daca nu vii repeti anul scolar. Funda!
Daca ti-a iesit media 4 pe al 2 semestru. evident ca trebuie sa dai corigenta...normal ...in cazul in care nu vrei sa repeti anul :*
Greseste acel cineva.Fa-ti media intre ele si sa vezi ca nu iti da medie de trecere.
9:2= 4. Nu trebuie sa mai dai corigenta!
Raspunde si tu la o intrebare de-a mea de la joc/pc online :
Am descarcat fifa 2011... asa incepe.
pai am patit-o si eu si da trebuie s-o dai deoarece e ca si cum ai ramas corijent adica nu conteaza pe ce sem. iei 4, trebuie sa promovezi! sper ca te-am ajutat. funda ca asa ai zis!
Nu trebuie.Eu am luat anul trecaut 4 la istorie pe primul semestru iat pe al doilea la fel.
Da trebuie sa dai corigenta pentru ca media generala pe cele 2 semestre este 4, 5 si ca sa promovezi trebuie sa fie peste 5. Daca aveai 6 pe primul semestru nu mai trebuia sa dai.
Pai trebuie sa o dai pentru ca media anuala iese 4.5 si asta nu se rotunjeste ca cea semestriala.
imi pare rau ca esti in situatia asta
Da, dai corigenta pentru ca media anuala nu se rotunjeste. Tie iti iese media anuala 4, 50 deci trebuie sa dai corigenta. La corigenta trebuie sa iei nota 5.
Succes!
Pai cred ca nu o dai dar depinde cum sunt profesori. dar vreau sa ma ajuti cu ceva ai un cont lady popular nu conteaza ce nivel vreau sa ma uit putin e ceva urgent!
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: