| Hope_Alessandra's_1999 a întrebat:

Buna,am si eu o intrebare mama a aplicat o cerere de retragere de la liceul in care eram ca sa nu raman repetenta din cauza absentelor( munceam in perioada aceea), si acum m-am mutat intr-un oras nou, deci intrebarea mea ar fi as putea sa ma inscriu la orice liceu din orasul respectiv daca am medie destul de mare? Dau funda

2 răspunsuri:
| andreeahtml a răspuns:

Da, sigur vei putea, doar că trebuie să te duci de mai înainte ce documente îți trebuie sa te muti. Pupici

| TeIauLaMisto a răspuns:

Buna! Da, cu siguranta orice liceu ar aprecia o eleva silitoare, mai ales daca re o medie mare (in special daca nu ai nota scazuta la purtare din cauza absentelor). Trebuie doar sa te duci cu vreo 2-3 saptamani inainte si sa ai toate actele pregatite. Am fost si eu in situatia de a ma muta la alta scoala, am venit cu 3 saptamani inainte de inceperea semestrului (ba chiar cunosc care s-au mutat in timpul semestrului) si m-au primit "cu bratele deschise", fiindca aveam note bune si o medie mare. Sper ca vei reusi! Iti doresc sincer MULT succes in continuare! Pupici! ♥️