| Robi1444 a întrebat:

am si eu o intrebare : Se acumuleaza absentele din semenstrul trecut cu semestrul asta?
Va rog raspunsurile sa fie 100% corecte!

7 răspunsuri:
| Alexandra8989 a răspuns:

Pe semestrul trecut ti s-a facut deja media la purtare asa ca absentele din semestrul trecut si cele din semestrul acesta nu au nici o legatura.
Semestrele sunt ca doi ani scolari doar ca media generala se face intre amandoua.

| dari99 a răspuns:

Nu se acumuleaza dar daca ai peste 11 absente nemotivate ti se taie alocatia

| Robi1444 explică:

Nu, doar ca mama e disperata ca o sa am 8 la purtare (9 pe I semestru, 9 pe al II -lea)

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se "acumuleaza" ci se cumuleaza pe intreg anul.
Ti-am vazut precizarea, daca ai media 9 pe ambele semestre atunci o sa ai si media anuala 9.

| Robi1444 explică:

Medie anula este = cu media de purtare 9? (si daca mi se taie alocatie, pentru cat timp)?

| GabrielaIoana a răspuns:

Absentele nu se acumuleaza daca iti faci griji pentru nota la purtare.Singura situatie in care se tine cont de absentele de pe parcursul intregului an scolar este accea cand scoala iti ofera o bursa, de obicei cele pentru famiile cu venit mic.Doar in acest caz cand ai o asfel de bursa se tine cont de numarul total al absentelor si pierzi bursa daca ai multe.

| valentingb a răspuns:

Nu se cumuleaza. Fiecare semestru, are cate o limita proprie pe care nu ai depasit-o. Se vor aduna, 18 absente nemotivate, situatie anuala, si va fi transmisa situatia la minister, dar asta e o chestiune administrativa si nu te influenteaza. Media ta la purtare va fi 10 pe ambele semestre, daca nu mai faci nici macar un absent nemotivat pana la finalul semestrului.