Eu primesc un mail cu niste casti fara fir
Am luat 10 in BAC cu ajutorul lor
Din ce stiu eu o sa aveti camere si o sa fie aproape imposibil. Spun aproape,pentru ca mintea mea diabolica a planuit deja pentru BAC-ul de peste trei ani Pune-ti de acasa niste fituici in buzunar,si cere voie la baie si acolo te uiti pe ele,sau si mai bine, pune-ti si un pix in buzunar, iar la baie scrie-ti in palma ce ai pe fituici.Sau ia-ti la examen niste adidasi albi,scoci si fituica,si lipeste-ti fituica pe talpa pantofului(trebuie albi ca sa nu se vada scociul).Eu asa am facut la un test fizica, si am luat 9, eu care sunt tufa la fizica.Succes la BAC!
Depinde de profesor.De obicei la cele mai slabe licee unde sunt multi golani ii lasa sa copieze ca sa scape mai repede de ei, insa nu este o regula. Daca gasesti pe cineva care iti poate monta casti foarte bine ascunse este ok, dar altfel nu ar fi bine sa risti
@иeмaиנa Si verisoara mea a dat bac-ul anul trecut. Nu vreau sa o laud dar vreau sa-ti dau un exemplu pentru ca ea nu ar fi avut de ce sa copie, e foarte desteapta. Era nemancata de dimineata si ii s-a facut rau, ii venea sa vomite si prefesoare sau profesorul care asista acea clasa cu greu i-a dat voie la baie crezand si el bineinteles ca ar putea avea fituici si sa se prefaca bolnava. Dar si daca ai fituici, crezi ca ei o sa te lase de 10 ori la baie? Nu. Va trebui sa retii toate raspunsurile fie lungi, fie scurte. Sfatul meu este sa te apuci calumea de invatat. Si cum spunea иeмaиנa asta merge la un test ca poti cere voie la baie si iti da voie sa mergi dar la bac sunt camere de luat vedere peste tot. Multa bafta!
Nu merita sa risti. Daca esti prinsa, nu vei mai putea participa la acest examen in sesiunea de toamna si nici in prima sesiune a anului viitor. Tu decizi daca merita riscul.
Nu poti deoarece sunt camere de filmat iar cand te va vedea pe camera te va da afara din examene/bac
Exista un pix special care scrie invizibil si are un bec in partea cealalta si numai asa poti sa vezi ce ai scris