Buna.Pentru a te putea retrage din facultate trebuie sa depui o cerere la secretariat cum ca doresti sa-ti retragi dosarul de la acea facultate. Daca diploma de bacalaureat ai dus-o la dosarul de inscriere ai mai mult de asteptat, daca nu se rezolva mai repede.In momentul cand ti se vada dosarul facultatea e obligata sa-ti restituie toate documentele duse de tine la inscriere. Daca vrei sa renunti la facultate nu esti obligata sa platesti si restul taxei pentru ca din momentul in care ai depus cererea de retragere tu nu mai beneficiezi de serviciile lor de invatamant.Sa nu te lasi pacalita de ei pentru ca sa, te oblige platesti restul taxei este ilegal din partea lor.Bafta
Din experienta proprie pot sa iti spun ca eu pur si simplu am abandonat la jumatatea primului an fara a plati cealalta parte din taxa. Dosarul mi-a ramas acolo dar eu mi-am facut alt dosar si m-am inscris la alta facultate. Nu stiu cum se procedeaza daca vrei tot la acea facultate sa ramai
Salut, nu trebuie sa mai platesti nimic. Asta e pentru majoritatea Universitatilor.Tot ce trebuie sa faci e sa te duci sa-ti ridici diploma de bac.
Dacă am intrat la alta facultate și vreau sa îmi retrag dosarul de la cea în care am depus diploma în original, îl pot primi în același zi? Sau măcar sa primesc diploma în aceeasi zi? Chiar am nevoie de ea mâine pentru ca e ultima zi în care pot confirma locul la acea facultate