| Elize a întrebat:

Buna!
Am terminat clasa a xll in 1996 dar nu m-am prezentat la examenul de bacalaureat deoarece nu ma simțeam pregătită,fiind profil de mate -fizică iar mie, științele exacte nu prea îmi plac ..am adeverință pentru terminarea celor 12 clase dar vreau să dau bacul din sociologie, lb română și geografie sau biologie.Eu fiind din Cluj, cum să fac, încotro să mă îndrept?!
Aş repeta eventual clasa a xll pentru a putea schimba profilul? mulțumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Materiile la care dai examenul de bacalaureat sunt conditionate de profilul tau.Un telefon la secretariatul liceului ar trebui sa clarifice problema.Succes!

| Robert2526 a răspuns:

Nu ai cum, probele la bac sunt conform profilului terminat, nici nu poti repeta clasa a xii-a, nu poti face ceea ce vrei tu, cel putin nu din punct de vedere legal happy

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Nu e dupa ce vrei rolling on the floor dai bacu din ce materii ai la profilul respectiv, adica daca vrei sa dai bacu tot la alea dai adica mate fizica si stiinte sau ce aveai tu la liceu ala =).Pai si tu nu te-ai gandit atunci ca nu-ti place si sa alegi alt liceu la care sa intri?