| Ist a întrebat:

Am terminat cu gimnaziul,scoala, examenele etc.
Si vara asta vreau sa citesc carti istorice..ma gandeam sa incep cu Aurel Ioan Pop,ce ziceti? Poate chiar si Lucian Boia.
Poate imi recomandati ceva carti istorice cat mai echilibrate,nu trebuie sa fie doar din istoria romanilor, ma intereseaza tot ce are legatura cu istoria!

Răspuns Câştigător
| AvalohAlyn a răspuns:

Cauta cartile astea doua:Homo Deus si Homo sapiens, ambele de Yuval Noah Harrari.
O sa te fascineze, e ceva mai diferit dar fascinant.Nu ai nimic de pierdut. Lectura placuta!

8 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Nu știu dacă e neapărat cazul să-mi dau cu părerea(necitind multe cărți de acest gen), dar poți încerca „Principiile spionajului" de Victor Suvorov, eventual „Copiii uitați ai lui Hitler" de Ingrid von Oelhafen sau „Ultimii martori" de Svetlana Aleksievici dacă te interesează și experiențe de prin WW2.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aș începe cu Florin Constantiniu.

| Ist explică (pentru anonim_4396):

De ce?????

Deja am citit,, O istorie sincera a poporului roman" parca asa se numea....am citit.o pentru olimpiada, as vrea sincer sa citesc si de la altcineva ..de asta ma gandeam la Aurel Ioan Pop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Urmareste Zaiafet pe Youtube, de multe ori face recomandari de carti istorice pentru ca si el e pasionat.

Dada..il cunosc
Il urmaresc de mult timp, am citit majoritatea cartilor recomandate de el.
Nu sunt chiar asa incepatoare.De la el am aflat de Lucian Boia, am si citit strania istorie a comunismului.Chiar daca am mentionat de el in intrebarea de sus.
Dar multumesc mult, apreciez!