anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Am terminat de curand ' La rascruce de vanturi ', care pur si simplu m-a impresionat. Eu sunt mai pretentioasa cand este vorba de carti laughing. Deci, ce carti mi-ati recomanda, asemanatoare cu aceasta happy?
Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
| OrangeWind a răspuns:

Iti recomand Twilight Sagawinking(4 carti) si acolo se vorbeste despre "La rascruce de vanturi"(este precizata cartea de cateva ori)

| SunShine a răspuns:

Pai citeste "Fata cu protocale" e super faina si interesanta

| tyana a răspuns:

Shogun de James Clavell. Cel mai iubit dintre pamanteni de Marin Preda.

| Anasan a răspuns:

Eu ti-as recomanda urmatoarele( chiar daca nu toate sunt asemanatoare romanului lui Emily Bronte):

Jane Eyre- Charlotte Bronte( e sora lui Emily)
Dragostea in vremea holerei- G.Garcia Marquez
Invitatie la vals- M. Drumes
Maytrei, Domnisoara Christina- Mircea Eliade
Panza de paianjen- Cella Serghi
Portretul lui Dorian Gray- Oscar Wilde
De veghe in lanul de secara- J. D. Salinger
Volumele din Casa Noptii( asta daca iti plac cartile cu vampiri si daca vrei sa citesti altceva in afara de saga Twilight- care pe mine ma dezgusta total)- P. C Cast + Kristin Cast. Pe langa astea cartile lui Ann Rice( Cronicile Vampirilor mai exact) si cartile din seria True Blood.
Si cartea mea preferata( citita deja de 5 ori laughing ): Maestrul si Margarita- Mihail Bulgakov

Sper ca ti-am fost de ajutor!

| Lilik a răspuns:

Papillon henri charriere

| funkydiva a răspuns:

Dan Puric - Despre omul frumos. E una din cele mai frumaose carti pe care am citit-o vreodata.

| usernamemada a răspuns:

Litera Starcojie -Nathaniel Hawthorne
Marele Gatsby- F. Scott Fitzgerald
Portretul lui Dorian Gray- Oscar Wilde

| emmaemilia a răspuns:

Si mie mi-a placut foarte mult cartea aceea, incearcale pe astea:un pension de domnisoare
jane eyre
shirley
vilette
necunoascuta de la wildfell hall
casa umbrelor