Exmatriculat nu, dar e un termen limita de sustinere a licentei, depinde de la o faculta la alta. Cel mai sigur e sa suni la secretariat si sa afli,
Esti absolvent chiar daca nu iti dai licenta?
Licența nu are nicio treabă cu absolvirea, ideea e că dacă a avut restanțe și nu le-a luat, nu a absolvit. Deci dacă vrea să termine facultatea, trebuie să-și dea restanțele alea, el nu e nici măcar absolvent.
Tu ai zis ca e. Deci daca ai toate examenele dar dintr-un motiv sau altul nu dai licenta, poti sa zici ca esti absolvent? Si poti dovedi ca ai absolvit fara licenta? Un var a renuntat la facultate asa din cauza sanatatii si el considera ca nu a absolvit studii superioare din cauza asta sunt curios
Am greșit. Nu e
Absolvent ești când termini facultatea integralist (îți iei toate creditele).
Licențiat ești când iei examenul de licență cu minimum media 6.
Si la angajare conteaza?
Poate conta dacă nu ai nevoie de diplomă, poți băga în CV, dar cam atât.
Buna.
Parerea mea este ca trebuie urgent sa contactezi facultatea, deoarece dupa o perioada poti deveni repetent sau exmatriculat, in functie de situatie. Ai zis ca de 2 ani ai acele restante. Nu vreau sa te sperii. Vorbesc in general in ce situatii se poate ajunge.
Daca doresti sa continui facultatea, contacteaza urgent facultatea si intreaba-i orice neclaritate ai. Ei iti vor da raspunsuri complete si corecte 100%.
Nu ai terminat deloc facultatea aia daca ai restante. Nu mai spun de licenta.
Pentru ca ai restante, esti considerata inca studenta. Si poti fi exmatriculata.
Bună! Pana la urma ți au mai crescut sanii ca sunt în aceeași situație în care ai fost tu și am nevoie de un răspuns