anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am trecut in clasa a cincea si nu stiu ce materi se fac.Va rog sa imi ziceti si mie ce materii se fac. Multumesc!

8 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Pai, faci cam ce-ai facut si intr-a 4a: romana, mate, biologie, sport, franceza, engleza, muzica, info, desen, religie... ti se introduce tehnologia (super usoara) si dirigentia(ora pe care o faci cu diriga/dirigul si vorbiti...nu primiti note la materia asta, e ca un fel de consiliere, faceti anumite teme interactive...) o sa fie foarte usor, succes!

| ariana10 a răspuns:

Fizica nu se face doar:
matematica
limba romana
limba engleza
limba franceza
religie
educatie fizica
educatie tehnologica
muzica
educatie plastica
dirigentie
geografie
istorie
si poate informatica, asta depinde de clasa

| kathessa a răspuns:

Pai, mate, romana, fizica, istorie, geografie, biologie, relie, sport, o limba straina... De ce nu dai o fuga pe la scoala?

| Letytzy@ a răspuns:

Pai faci:romana, matematica, desen, sport, biologie, istorie, religie, 2 limbi straine, ed. tehnologica si informatica poate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt a cinci si fac toate materiile iti urez sucees la materii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se fac multe ore dar toate sunt frumoase.mate,romana,biologie, geografie, istorie, muzica, deesn, ed fizica, ed tehnologika, dirigentie, engleza, franceza si altele care sunt la fel de frumoase.Sa ai un an placut!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ieu trec anul asta pe a cincea multumesc pentru informatii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai o sa faci : romana, matematica, geografie, religie, ed tehnologica, ed pentru sanatate, sport, desen, engleza, franceza si biologie
mult succes