| Aryadna a întrebat:

Am varicela si nu pot veni la scoala.Doctorita mi-a spus sa stau acasa pana pe 19iunie si am scutire pentru absente.Am la romana, matematica, desen, engleza...etc.Mediile neincheiate am vb cu o colega sa ma ajute la desen istorie si roamana.Cu nota de la romana voi avea 3 dar tot mai am materii cu media neincheiata.Cum s afac ca sa le inchei? Merge sa imi incheie cu 2-3 noate la mate si roamana? Fundaa

Răspuns Câştigător
| BassHunter13 a răspuns:

In primul rand la mate si romana media se poate incheia cu minim 3 note +tezasmug! Mult succes in continuare si insanatosire grabnicasmug

7 răspunsuri:
| Oti a răspuns:

Pai depinde cate ore ai eu stiu ca la 2 ore pe saptamana iti poate incheia media cu 2 note, iar la mai mult de 2 ore pe saptamana la o materie trebuie sa ia minim 3 note.Plus ca mai sunt si tezele dar acelea nu se pun la notebig grin

| Aryadna explică:

O colega mi-a zis ca unui copil mai neintelegent cei drept ia incheiat media cu 2 de 4 pentru a avea 4 note la romana...credeti ca imi va pune si mie inca 2 de 4?crying

| lavinia_5701 a răspuns:

Buna.Poate profesorii o sa te inteleaga si vor pune note de la ei,tinand cont de raspunsurile pe care le-ai dat pana acum la ora, iar daca esti o eleva buna care invata de fiecare data si nu le-ai vorbit urat iti vor da un 7, 8 poate chiar 9.baftahappy

| aliely a răspuns:

Cel mai bine ar fi ca parintii tai sa discute cu diriginta/dirigintele si respectivul sa le explice situatia profesorilor

| SongElena a răspuns:

Pai in general la mate si romana tr sa ai imi multe note dar acum depinde si de profesoara tr sa ai macar na 4 sa zic chiar nu stiu dar ti-am zis depindfe de profa...

| Mârr a răspuns:

E mai bine sa vorbeasca prietena ta cu profesoarele. Eu asa stiu ca iti trebuie cam 3-4 note + teza la mate si romana, dar spune-i prietenei tale sa o intrebe pe profesoara ce sa faci ca sa iti poat incheia mediile. Sper ca raspunsul meu sa iti fie de ajutor, desi... nu stiu ce sa zic. Eu asa zic sa le intrebe pe profesoare ce sa faci ca sa iti incheie mediabig grin

| iasmina007 a răspuns:

Tu crezi in blody mary?//@