| iusty12 a întrebat:

Am visat aseara ca eram intr-o camera, iar in acea camera era sange si organe(intestine) pe pereti, oameni morti si la un moment dat ma uitam la un om pe jumatate mancat care era inca viu dar organele lui erau iesite afara si m.am speriat. Aveam un sentiment de "acum vine sfarsitul, ne va manca pe toti" desi nu stiam cine ne mananca sau de ce. Dupa aia stateam si in fata mea era un om care nu voia sa moara si voia sa scape neaparat.
Foarte ciudat visul.
Imi puteti spune ce semnifica?

6 răspunsuri:
| Alexul99 a răspuns:

Nu semnifica nimic, pur si simplu te-ai uitat la un film horror in trecut, sau ai auzit de la cineva ceva asemanator, sau cine stie poate ca subconstientul tau s-a gandit la asta.
Odata ce ai visat ceva este greu sa faci vreo legatura care sa te faca sa iti dai seama `de ce am visat eu asta` desi nu imposibil, personal am patit de cateva ori sa imi dau seama ce m-a facut sa visez un anume lucru, ce amintire, etc.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Medicii psihiatri spun ca au tot mai multi pacienti cu vise horor. In ultima vreme s-a constat ca la adulti cauza ar fi vodka falsa contrafacuta iar la copii din cauza vizionarii de prea multe anime. Se estimeaza ca din acestia cca 20 % vor suferi de boli grave cum este schizofrenia.

| anonimg a răspuns:

Semnifica faptul ca nu trebuie să te mai uiti la filme horror/groază, si de asemenea sa nu mai mănânci mult seara si sa nu te culci imediat ce ai mâncat.

| octav005 a răspuns:

Nu te mai uita la filme horror

| minrest a răspuns:

Eu m-am uitat toata viata doar la 5-6 filme horror, nu le-am evitat dar nici nu le-am cautat, si nu am avut niciodata vise de genul asta, chiar daca s-a murit si s-au pirdut membre in vis, nu a fost niciodata gen film horror. Asta, coroborat cu multe relatari ale altora, ma face sa cred ca genul asta de vise sunt provocate numai de vizionarea de filme horror.

| Mayhem666 a răspuns:

Wow, super. Vreau si eu sa am astfel de vise. Visele mele sunt ciudate si de multe ori fara logica. Vreau si eu unul asa fain ca al tau.