| maimutzica a întrebat:

anul acesta sunt cls a12a :-s...imi doresc foarte mult sa intru la Academia de Politie:ma pregatesc la istorie, franceza si gramatica! multi imi spun ca nu o sa intru pentru ca acolo se intra doar cu bani si relatii, dar eu vreau sa imi incerc norocul; daca nu intru, la ce alta facultate as putea intra avand in vedere materiile la care ma pregatesc? nu am idee ce facultate as putea urma...ma ajutati cu un sfat? pup

7 răspunsuri:
| Goalkeeper a răspuns:

Pregateste bine si la probele sportive pentru ca sunt multi cei care le pica...

| Floreenofficial a răspuns:

SAlut.Pregateste-te foarte bine la istorie sim la gramatica, dar si pentru proba fizica fiindca este foarta dura, severa, stricta dupa cum stii bineinteles.Nu mai ai chiar asa de mult timp la dispozitie asa ca ar cam trebui sa alergi in fiecare weekend.Bafta! :*

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu baga in seama ce spun unii si altii, stii zicala cu vulpea si strugurii. Tu pregateste-te bine, inclusiv din punct de vedere fizic si precis o sa reusesti. Poti da si la drept, daca te atrage profesia. Succes si numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pregatestete la probele sportive eu cred ca aicci e putin mai greu anul trecut multi au picat la aceasta proba succes îti tin pumni

| preadulce a răspuns:

Daca nu intrii la academie poti intra la scoala de agenti de politie din campina... iti trebuie romana si o limba straina. e fara istorie

| nik92 a răspuns:

La ce arma dai? eu nu stiu ce sa imi aleg intre osp si frontiera...