| Delia66 a întrebat:

Bună,anul ăsta dacă nu e pe semestre mă pot transfera când trec a 10 a la alt liceu și se ia în considerare media cu care am terminat a 9 a și diferențele? Vreau neapărat răspunsul pentru că sunt foarte dezamăgită

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Transferurile intre licee se pot face NUMAI la inceput de an scolar, dar anul asta nu s emai poate face nimic pentru tine.
Cum ai fost deja repartizata la un liceu, este bine sa pui mana si sa inveti anul acesta extraordinar de bine, ca la anul, in sept. 2023 sa te poti transfera cu medii foarte mari, la liceul la care anul asta ai picat.
Dezamagirea ar trebui sa fie pentru ca nu ai vrut sa inveti iar aici esti strict raspunzatoare. Poate inveti din greseala asta si din toamna pui mana serios pe carte ca sa ai o sansa de transfer la anul.

| Delia66 explică (pentru Violleta2022):

Media de intrare nu era așa mare și medie am avut dar nu mă așteptam să nu intru pentru că a intrat cineva cu media puțin mai mare decât mine

| catalin7083003 a răspuns:

și eu caut răspuns la aceasta întrebare… efectiv sunt foarte dezamăgit și foarte supărat. voiam sa intru la mate info, însă calculatorul m-a băgat la științe ale naturii și nu mai pot de nervi. ultimul admis la mate info era de 8.83 și eu am 8.81, îți dai seama ce ma oftic, chiar nu meritam sa pățesc una ca asta. efectiv din cauza la 2 sutimi am pierdut un loc foarte important pentru mine. trebuie neaparat sa existe o procedura de transfer, totuși eu doar vreau să-mi schimb profilul, atât… Ce ar putea fi așa greu?! Doamne nu mai pot de nervi, simt nevoia sa ma descarc ca îmi vine sa plang ca am fost așa de aproape și nu am reușit?

| Delia66 explică (pentru catalin7083003):

Te înțeleg, eu nici nu pot să dorm noaptea doar stau și mă gândesc că nu am intrat unde am vrut și plâng dar sper să mă pot transfera că nu pot accepta asta