| notorious1919 a întrebat:

Anul trecut am terminat clasa a12a si nu m-am putut prezenta la competente si la bac datorita unor probleme de sanatate. Am o intrebare: cand se face inscrierea pentru a putea da competentele? In aceeasi perioada in care te inscrii si pentru bac?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-au cum sa se faca cand te inscrii si pentru bac intrucat competentele se dau acu prin februarie-martie iar bacul abia in vara

| notorious1919 explică (pentru Adry05):

Pe ce lume traiesti? Competentele s au dat anul trecut in perioada asta. Anul acesta se dau in iunie competentele.

Deci se vede ca nu esti a12a. Competentele se dau in luna iunie. Doar anul trecut s au dat in perioada asta. Uita te la program bacalaureat 2018.

| Adry05 a răspuns (pentru notorious1919):

Iar le-au mutat in iunie? Doamne da astia n-au ce face decat sa tot schimbe de la un an la altul sa incurce saracii copii

Da... din pacate asa e la noi. Se tot schimba in fiecare an.

| MadRaven a răspuns:

La liceul meu înscrierile s-au făcut în perioada ianuarie-februarie. Cel mai bine mergi mâine până la secretariat și întrebi, ca să nu pierzi înscrierile

| notorious1919 explică (pentru MadRaven):

M am interesat. Se fac inscrierile atunci cand se fac inscrierile si pentru bac. In cazul meu cum am terminat a12 a poate asa e pentru ca eu nu mai sunt elev.