| SapLla a întrebat:

Buna.Are voie cineva sa te gonească din scariile blocului? Gen atunci când stai pe scările unui bloc să te gonească ținând cont că scările nici măcar nu sunt în bloc ci înafara lui.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu e blocul tau si faci si deranj, atunci da.

| darrio2007 a răspuns:

Daca stai si citesti o carte, nu se ia nimeni de tine.

| Simpatic a răspuns:

Imi vina sa rad, o scara de bloc este formata si juridic ca o "Asociatie de proprietari", cei care locuiesc acolo sunt proprietari, ei plateasc taxe si impozite pentru intreaga cladire, deci pe scurt da au voie sa trimita la plimbare persoane straine!

| Violleta2022 a răspuns:

Atata vreme cat tu locuiesti acolo, nu are voie sa te goneasca din scara unde locuiesti.

Dar daca tu aduci baieti (hoti ori ciudati) care nu locuiesc pe acea scara, da are dreptul sa faca plangere la administratia blocului sau la politia locala, pentru zgomot si deranjearea ordinii publice.

| mont a răspuns:

Nu prea are voie. Cat timp nu faci rele desigur. Scarile sunt de folosinta comuna deci ar cam trebui sa ai voie sa stai/treci pe acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa pățeam și eu când eram mic.

| AlexisZLS a răspuns:

Mi se pare 50-50, avand in vedere ca daca aceea persoana este locatar in bloc, mi se pare pe buna dreptate, avand in vedere faptul ca se creeaza zgomot perturbator.
Dar si faptul ca sunt in afara lui, inseamna ca esti intr-un loc public..deci daca este pana in ora 22, nu ar avea dreptul din punctul meu de vedere