Primavara ce din vis! (acesta e titlul)
intr'o zi era foarte intuneric afara si ploua foarte tare. deodata o zana a venit in casa si ne'am dus in alt tinut. Era o primavara de nedescris. razele luminoase se duceau inspre copacii cu sori rotunzi si mari. Ghioceii erau frumosi ca lacrima din izvor ce nu se sfarseste niciodata. multe flori si zane alergau si zburau de colo colo. Viata, soarta si destinul au plecat din lumea asta si'a ramas doar fericirea impreuna cu amintirea. voiosul soare era fericit iar gandaceii alergau si vorbeau despre acesta primavara perfecta! primavara este o noua mireasma a vietii, o noua calatorie, 0o noua poveste si nu in ultimul rand o noua dragoste de fericire. zanele zburau ca pasarile calatoare fericite de o zi primavaratica. primavara a rasarit si nu va apune niciodata. este o viata de nesfarsit plina cu bucurii si veselii. o zi minunata a fost. din data dupa ce am vazut toate astea am revenit in casa mea iar ploaia s-a oprit si a aparut soarele cu florile cele mirositoare si colorate. am cules cateva si le'am pus in vaza de flori.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: