| Messyhair a întrebat:

As dori sa ma mut in clasa a 12-a la liceu economic. Eu acum sunt la mate-info. Imi va fi greu acomodarea? La ce materii va trebuisa dau diferente?
Mi-ar fi de mare ajutor daca mi-ati raspunde.

6 răspunsuri:
| Isabela96 a răspuns:

Salut.Si eu sunt la economic si e destul de greu pentru ca sunt foarte multe module de specialitate dar ma descurc dar tu nefacand aceste module te ve descurca foarte greu...
De ce vrei sa te transferi dupa atata timp?

| Isabela96 a răspuns:

Salut.Si eu sunt la economic si e destul de greu pentru ca sunt foarte multe module de specialitate dar ma descurc dar tu nefacand aceste module te vei descurca foarte greu...
De ce vrei sa te transferi dupa atata timp?

| AlexxoDany a răspuns:

Parerea mea este ca daca ai ajuns pana in clasa a 12-a la mate-info nu prea mai are nici un rost sa te transferi. In plus acest nou transfer o sa-ti aduca mari batai de cap deoarece trebuie sa inveti la materiile la care dai diferenta si bacul se apropie(*parerea mea). Tu stii mai bine de ce vrei sa pleci. Bafta!

| Messyhair explică (pentru AlexxoDany):

Stiu ca va fi un pic greu. Mutarea trebuia sa o fac mai demult dar am lasat asa treaba. Oricum sunt multi care se muta in clasa a 12-a de la mate info la filo.

| gogonica a răspuns:

Hey happy si eu sunt la liceu economic si e foarte dificil cu materiile de specialitate la care presupun ca trebuieasca sa dai diferentele happy succes:*

| Sttfy a răspuns:

Pai la mate-info faceti matematica intens insa la un liceu economic sunt profile gen Alimentatie, turism, protectia mediului, deci sunt cateva acum depinde de profilu la care te duci! oricum diferente ar trebui sa dai cam la toate materiile deoarece e diferenta f.mare intre mate-info si economic.iar cu acomodare ti-as spune ca ar fi f usor si lejer!