anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa stiu cand se completeaza lista cu optiunile liceelor,eu l-am intebat pe domnul diriginte si dumnealui mi-a spus ca vineri dar as vrea sa stiu pana la ce ora si daca se mai poate si in alta zi, spre exemplu luni.P.S.sunt din arges.

2 răspunsuri:
| LSMM a răspuns:

Salut! Vineri, 4 iulie, este prima zi în care se poate completa fișa de înscriere, împreună cu părinții și dirigintele.
8 iulie, marți, este ultima, urmând ca pe 9 iulie, miercuri, să se verifice acele fișe de înscriere.
Deci da, se poate și luni.
Uite aici:

•4 – 8 iulie - Elevii de clasa a VIII-a completează fişele de înscriere alături de părinţiilor, asistaţi de diriginţi

•4 – 8 iulie - Tot în acest interval, se introduc în baza de date computerizată datele din fişele de înscriere

•5 – 9 iulie - Are loc verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor editate de calculator, se corectează greşelile în baza de date computerizată.

•10 iulie - Este ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere judeţene şi la cele de la Bucureşti. În acelaşi timp se publică transmite şi lista absolvenţilor care nu participă la repartizarea computerizată.

•11 iulie - Are loc transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judeţene/al municipiului Bucureşti la Centrul Naţional de Admitere

•12 – 13 iulie - Verificarea şi corectarea bazelor de date de către Comisia Naţională de Admitere şi comisiile de admitere judeţene/a municipiului Bucureşti, transmiterea modificărilor la comisia naţională

•14 iulie – Corectarea erorilor şi confirmarea încheierii modificărilor

•15 iulie - REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2014 – 2015

•16 iulie – Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti

•16 iulie - Afişarea de către fiecare unitate de învăţământul liceal a listei candidaţilor repartizaţi în acea unitate

•17 iulie -25 iulie - Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi

Sursa: romaniatv.net

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Fişa cu opţiunile se completează DUPĂ ce se publică rezultatele la Evaluarea Naţională!

"Completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a se face în perioada 4 – 8 iulie 2014" - vezi "Calendarul admiterii" la linkul :
http://www.google.ro/......http?/url

Data exactă este stabilită de fiecare şcoală în parte, la fel şi ora la care se ţine şedinţa cu părinţii + elevii!

Repartizarea computerizată se realizează în 15 iulie, se afişează în 16 iulie; iar în perioada 17 iulie-25 iulie 2014 trebuie să mergi să-ţi depui dosarul la liceul unde ai fost repartizat/ă!

Vezi alte detalii în "Broşura Admiterii 2014" de la linkul :
www.vl.edu.ro/images/stories/food/site/ADMITERE_2014/BROSURA_ADMITERE.rar

Toate cele bune.