La partea de pedagogie, exista niste modele pe internet, publicate de anul trecut. se da un fragment din programana- sau doua fragmente. trebuie sa alegi unul din acestea si sa scrii: o activitate de invatare pentru fragmentul acela, metodele folosite; apoi, tot pentru un fragment din programa, un altul, trebuie sa alcatuiesti cativa itemi de evaluare si sa comentezi nu stiu ce privind evaluarea.
asta la metodica. este foarte mult, coplesitor.
Multumesc pentru explicatii! Ce-i drept, imi inchipuiam ca va fi ceva mai grelut, problema este ca noi la facultate nu am dezvolatat foarte mult ( pe partea de pedagogie ) astfel de exercitii... teoria o stiu, dar nu am avut niciodata in fata mea niste exercitii de genul! Am sa le caut pe cele mentionate de tine in raspuns! Multumesc inca o data pentru timpul acordat!
Nu exista o carte cu subiecte. exista o programa pe care o gasesti pe internet. cert este ca trebuie sa stii tot.
Imi inchipui ca trebuie sa stiu tot doar ca nu stiu exemple de subiecte pe partea de pedagogie...de fapt asta ma intereseaza mai mult! Multumesc pentru ajutor!
buburutzaa întreabă: