Industria IT din Romania este foarte dezvoltata pe moment si va ramane asa inca ceva ani buni. Ca sunt firme care fac optimizari fiscale, asta se intampla in perioade de criza in toate domeniile. Singura grija e sa nu ne fure clientii indienii care sunt mana de munca mult mai ieftina. Dar si asta se va intampla in timp.
Cat despre detalii... e un job ca oricare altul la companii mari. In unele companii se mai fac ore in plus, in altele programul e destul de constant si consta in cele 8 ore de munca normale. Nu e nicidecum ca in financiar unde se fac raporte peste raporte si ore suplimentare peste ore suplimentare.
Nu e meseria de programator sub nicio forma meseria care sa nu iti lase timp personal.
Cat despre cine ti a zis ca salariile nu sunt satisfacatoare, hai sa fim seriosi. E de departe in top 3 cele mai bine platite domenii.
Un junior cu 1-2 ani experienta ia lejer 1200 euro
Un middle cu 3-5 ani ia aproape de 2000 euro fara prea mult chin.
Deja cand ai experienta salariile daca ai si o mica functie de conducere pot atinge 4-5000 euro.
Bineinteles, trebuie sa fii si bun si seriosi si dedicat meseriei ca in orice alt domeniu.
De altfel salariu mediu in industrie e undeva la 8000-8500 RON.
Asta inseamna media intre incepatori si seniori / intre cei buni si ce mediocri
Doamna Violleta2022...
Acest prost care contrazice, contrazice pentru ca lucreaza in domeniu de peste 15 ani si in Romania.
Acum doamna Violleta2022, cine e in necunostinta de cauza? Eu care sunt in contact direct cu domeniu din Romania sau cineva care nu are nicio legatura cu tara si cu domeniul IT dar a citit 2 link uri cu 2 stiri pe care nu le-a inteles.
Si pe urma zici ca am ceva cu tine femeie cand scrii numai prostii...
Deci, eu am auzit ca sunt foarte multe ore de munca, iar salariile nu sunt satisfăcătoare in Romania. Plus ca mi-a spus cineva ca atunci cand esti in IT nu prea ai timp personal. Daca mi-ai putea da cateva informatii ti-as fi îndatorata!
Multumesc enorm pentru informatii!
Industria IT din Romania este foarte dezvoltata pe moment si va ramane asa inca ceva ani buni. Ca sunt firme care fac optimizari fiscale, asta se intampla in perioade de criza in toate domeniile. Singura grija e sa nu ne fure clientii indienii care sunt mana de munca mult mai ieftina. Dar si asta se va intampla in timp.
Cat despre detalii... e un job ca oricare altul la companii mari. In unele companii se mai fac ore in plus, in altele programul e destul de constant si consta in cele 8 ore de munca normale. Nu e nicidecum ca in financiar unde se fac raporte peste raporte si ore suplimentare peste ore suplimentare.
Nu e meseria de programator sub nicio forma meseria care sa nu iti lase timp personal.
Cat despre cine ti a zis ca salariile nu sunt satisfacatoare, hai sa fim seriosi. E de departe in top 3 cele mai bine platite domenii.
Un junior cu 1-2 ani experienta ia lejer 1200 euro
Un middle cu 3-5 ani ia aproape de 2000 euro fara prea mult chin.
Deja cand ai experienta salariile daca ai si o mica functie de conducere pot atinge 4-5000 euro.
Bineinteles, trebuie sa fii si bun si seriosi si dedicat meseriei ca in orice alt domeniu.
De altfel salariu mediu in industrie e undeva la 8000-8500 RON.
Asta inseamna media intre incepatori si seniori / intre cei buni si ce mediocri