| abcdef13121312 a întrebat:

as vrea cateva pareri.Incepand cu clasa a 11a o sa ma mut cu liceul in Bucuresti.Imi puteti da cateva idei, ce liceu sa aleg? dar sa aiba profil de filologie.De preferat, sa fie in sectorul 6, pentru ca acolo voi locui.Am cautat pe net, am sunat, insa cateva nu mai aveau locuri.Astept pareri.Multumesc

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici la Dragoste si sex nu este loc.

| anutsaa a răspuns:

Sectorul 6:
-Colegiul National Elena Cuza
-Liceul Teoretic Grigore Moisil
-Liceul Teoretic Tudor Vladimirescu
-Liceul Teoretic Eugen Lovinescu
-Liceul Teoretic Marin Preda

Primele 3 sunt cele mai bune..Insa te sfatuiesc sa te transferi la "Colegiul National Gheorghe Lazar", din sectorul 5 daca ai medie. Este cel mai bun liceu, cu cei mai buni elevi si profesori, in opinia mea. Sper ca te-am ajutat. Succes pe viitorhappy!

| drhotzu a răspuns (pentru anutsaa):

Sa inteleg ca tu ai facut sau esti in lazar... din pacate sunt cateva licee mai bine titrate... destul de multe imi vin direct 7 in minte (spre exemplu Vianu)

| anutsaa a răspuns (pentru drhotzu):

Nu, nu sunt in Lazar. Am terminat liceul si nu l-am facut in Bucuresti. I-am oferit aceasta optiune pentru ca stiu din anumite surse, sigure bineinteles, ca liceul Gh. Lazar este printre cele mai bune si in plus, este mult mai aproape de locul in care va locui Clau17, pentru ca este in sectorul 5. Eu mi-am spus opinia si am incercat sa ofer un ajutor, atata tot. Pana la urma ea face tot ce stie.

| drhotzu a răspuns (pentru anutsaa):

Scuzele mele nu am vazut ca este vorba de licee din sectorul 6...

| anutsaa a răspuns (pentru drhotzu):

Nicio problema!happy