Incearca maitreyi-mircea eliade. Mi-e mi-a placut mult :d. La fel si "la rascruce de vanturi" de emily bronte
Iti recomand cu drag toate cartile scrise de Danielle Steel, dar mai ales: Sarutul, Provocarea destinului, NUNTA IN STIL HOLLYWOODIAN, POVESTEA UNEI VIETI, Sarutul, O femeie implinita.
Sunt povesti care pe mine mau dat pe spate!
De asemenea iti recomand:
- Jurnalul din anul ciumei si Robison Crusose de Daniel Defoe;
- Dupa inmormantare, Misterul trenului albastru, O supradoza de moarte, Petrecere de Halloween, Triunghiul etern, si Miss Marple: At Bertram's Hotel de Agatha Christie.
- Mania divina de Ken Follett;
- Copii libertatii, Si daca e adevarat..., Prima noapte, Unde esti, Prima zi, Sapte zile pentru o eternitate, si In alta viata de Marc Levy.
Eu am citit foarte multe carti. Daca nu iti plac acestea, sau preferi alte carti, da`mi add la id`ul: dozza_tha_de_coca.colla si vorbim.
Iti recomand cu drag toate cartile scrise de Danielle Steel, dar mai ales: Sarutul, Provocarea destinului, NUNTA IN STIL HOLLYWOODIAN, POVESTEA UNEI VIETI, Sarutul, O femeie implinita.
Sunt povesti care pe mine mau dat pe spate!
De asemenea iti recomand:
- Jurnalul din anul ciumei si Robison Crusose de Daniel Defoe;
- Dupa inmormantare, Misterul trenului albastru, O supradoza de moarte, Petrecere de Halloween, Triunghiul etern, si Miss Marple: At Bertram's Hotel de Agatha Christie.
- Mania divina de Ken Follett;
- Copii libertatii, Si daca e adevarat..., Prima noapte, Unde esti, Prima zi, Sapte zile pentru o eternitate, si In alta viata de Marc Levy.
Eu am citit foarte multe carti. Daca nu iti plac acestea, sau preferi alte carti, da`mi add la id`ul: dozza_tha_de_coca.colla si vorbim
Bună! Ai putea citi romanele Rosamundei Pilcher, de exemplu "Căutătorii de scoici", dar ai putea citi şi "Donna Alba" de Gib Mihăescu, şi "Adam şi Eva" de Liviu Rebreanu şi "Patul lui Procust" de Camil Petrescu. Sunt romane superbe de dragoste, chiar dacă sunt de autori români...
Dacă vrei, dă un click şi aruncă o privire şi pe http://lecturirecenzate.ro/!