Am uitat sa iti spun:
bac se da din: mate, romana, competenta PC, engleza sau franceza, fizica sau chimie sau fizica (asa era pana acum... domnii de la guvern sunt in stare sa le schimbe in fiecare zi)
Nu cred ca e foarte dificil doar ca sunt multe formule si teoreme care trebuie invatate si aplicate (eu unu nu prea mi-am batut capu' cu ele si la urma tot eu am avut probleme) nivelul de informatica... primul semestru am facut HTML si al 2-lea PASCAL
sunt tot felul te codul si prescurtati, caractere si insemne specifice
o sa va fie predate
nu iti fa griji nu trebuie memorate o sa aveti voie cu notite sa faceti ce va pune, tabele texte diferite marimi culori modele etc
La liceu toata chestea e sa iti faci prieteni de la inceput, sa nu te bagi unde nu iti firbe oala [astia mai mari ma refer], pana ce o sa te obisnuiesti cu profesorii o sa fie mai greu...
Buna,
eu tocmai am terminat clasa IX-MI
materii sunt:
romana - 4ore/saptamana + teza
matematica -4ore/saptamana +teza
informatica -1ora/saptamana +teza + 1 ora/saptamana info optional [tc-tehnoredactare computerizata]
tic -2ore/saptamana [un fel de info dar aici inveti sa faci operatii practice pe calculator fara calcule sau lectii grele de invatat]
biologie-2/saptamana + teza [optional] \
chimie-2/saptamana + teza [optional] - Doar una dintre aceste 3
fizica-2/saptamana +teza [optional] /
muzica -1/saptamana
desen -1/saptamana
franceza- 2/saptamana
engleza-2/saptamana
logica - [nu am intzeles absolut nimic] 1/saptamana
geografie- 1/saptamana
istorie-1/saptamana
ed. fizica- 1/saptamana
religie-1/saptamana
cam astea sunt... nu cred ca mi-a scapat vre1
bafta
Bye
Dai teza la mate, info, romana si la alegere chimie, biologie fizica. faci 3 ore de fizica 4-5 de mate 4-5 de info, 1 de tic, 1 de religie, 1 de sport, 1 de muzica, 1 de desen cate 2 de fiecare limba straina, 2 de chimie 2 de biologie 1 de geografie una de istorie.
Daca te descurci iti zic ca nu o sa fie greu:
o sa dai teza la:
-romana
-matematica
-informatica
-chimie/fizica/biologie la alegere
in mare se face Romana, Mate, Fizica, Chimie, Engleza, Franceza, Biologie, Info Laborator si Info Teorie (probabil), Muzica, Istorie, Geografie, Dirigentie, Sport, Logica, Religie
mult succes
Hey! pe clasa a9a la mate-info vei face : limba romana(4 ore), matematica(5ore), chimie(2 ore), fizica(3ore), informatica(2 ore), 2 limbi straine(fiecare 2 ore), istorie, geografie, educatie antreprenoriala(sau cel putin asta am facut eu), desen, muzica, sport - la cele la care n`am scris nimic in paranteza vrei face o ora pe saptamana.
mie mi s`a parut destul de greu, mai ales ca nu`mi prea placea nimic matematica nici informatica dar in final a fost bine . informatica nu e cine stie ce, depinde de profesor mai mult, vei face programare in pascal si baze de date(asta in a12a).
daca crezi ca ti se potriveste profilul asta si iti place matematica atunci nu vad de ce ai fi stresata, daca te descurci mai greu o sa fie un pic de munca dar nu e groaznic de greu.
succes!