Hey, bacul se da din 2 ramuri ale fizicii din 4, la alegere:mecanica, termodinamica, curent electric continuu si optica.Eu am dat pe mecanica si curent si am luat 10 in bac.Ce sa zic, am terminat profil de mate info, mie chiar mi-a placut fizica.Nu e foarte mult de invatat la ea, si materia pentru bac o acoperi pana la sf clasei a 10 a.Se merita sa dai la mate info, iti deschide multe porti.De pe real poti sa mergi si la facultate de uman, dar de la uman ajungi mai greu la facultate pe real.Alege intelept.Succes!
Nici o materie oarecare nu poate fi generalizata ca "grea", pentru unii e ciuma pentru altii muma, adica, e grea, doar daca nu te duce mintea la ea
eu personal am cunoscut oameni, carora le-am explicat chestii simple si usor de inteles din IT, si cu cuvinte pe intelesul oricui si NU AU VRUT SA AUDA... **DELOC**
ORICEEEE AR FI
ca sa iti dau alt exemplu, eu am avut 4 pe primul trimestru la fizica intr-a noua, si apoi nu am ramas corijent, ghici cine si in ziua de azi mai stie ceva de mecanica, iar pe vremea aia mi se parea chiar simpla... dar aveam colegi care se dadeau cu capul de pereti ca sa ia nota de trecere
Asta depinde de profesor. Eu anul acesta am terminat mate-info si iti zic sincer ca am facut mai multa fizica in gimnaziu decat in liceu. In ultimii doi ani nici macar nu mai aveam caiet la fizica ) Nu stiu de primii 3 ani, dar in ultimul clar nu te mai streseaza daca nu dai bacul la fizica.
Eu nu am făcut fizica in generală, dar am făcut la liceu și am optat pentru ea și la una dintre probele de la admitere.
E frumoasa fizica. Dacă vrei pe mate info du-te. O sa o înveți tu ușor ușor. Poate o sa ți se para mai greu la început, dar nu te descuraja. Când te familiarizezi cu ea devine frumoasa. Succes!
BraiRotSkibidi întreabă: