Inseamna ca ii multumesti unei persoane din propria ta initiativa si pe moment, neasteptand sa se intample neaparat o actiune in urma caruia sa ai de unde sa ii multumesti. Exemplu : Te rog sa faci ceva pentru mine (eu nu stiu daca o sa faci bine ceea ce ti-am spus sa faci, dar totusi eu iti multumesc inca dinainte)
Inseamna a multumi cuiva pentru ceva ce urmeaza a da ori a face in viitor. Numai bine!
E o formula de politete. Semnificatia e multumirea pentru ceva ce inca nu ai primit, pentru a castiga bunavointa celui caruia ii adresezi rugamintea sau cerinta. Se foloseste de regula in formularile de corespondenta oficiala, dar nu numai. Succes (anticipat)!
Inseamna ca multumesti inainte de vreme, cu convingerea ca cererea iti va fi satisfacuta. adica multumesti inca din momentul in care faci cererea respectiva.
De exemplu cer ajutorul tau sau am nevoie de ceva. Am spus de ce am nevoie apoi spun : "Multumesc anticipat". Adica va multumesc inainte. (in caz de ma ajuti, pentru ca ai ascultat ce aveam de spus)
Funda?
Va multumesc stii bine ce inseamna , dar anticipat inseamna:
Va multumesc chiar daca raspundeti chiar daca nu un rasp. bun sau prost.Va multumesc dinainte.
A multumi anticipat inseamna a multumi cuiva inainte sa raspunda, chiar daca crezi ca raspunsul lui va fi nu.
Multumesti anticipat, adica multumesti inainte sa primesti ceea ce iti doresti (in acest fel obligi intr-o maniera placuta sa iti raspunda la intrebare).
Numai bine!
,,A multumi anticipat " inseamna a-i multumi cuiva inainte de a face ceva. Cred ca ai intalnit pe la intrebari. Se refera la multumirea celor care vor da raspunuri.