Da, poti, de maxim 5 ori. Pe masura ce pui, exeminatorul se enerveaza si te lasa la liceul ala.
Wtf/ Ce examenitor? Parca pc-ul te repartiza
Destept tare tu este, de aia dureaza 10 zile pana sa ti le afiseze?
Asa a spus diriga...destept tare tu este.
O... diriga este extrem de desteapta, cu tine impreuna. Daca va chinuiti scoatei IQ din doua cifre.
Nu te condamn, imi este diriga de 3 luni, si mi-am dat seama ca e..., dar de unde vrei sa stiu eu ca este un examinator cand doar asta mi s-a bagat in cap "Se face repartizare automata in functie de medie, si pc-ul e cel care te repartizeaza."
Da, se face pe PC, are dreptate, nimeni nu are timp sa verifice 300 de elevi + dureaza mult sa se trimita rezultatele la Bucuresti pentru o ultima expertiza. Dar, e pe PC...
Si cum se te repartizeaz mai exact? nota cea mai mare e prima am inteles eu am media de admitere 7.33 si vreau la colegiul economic la economie sau turism si alimentatie i au asa 114 locuri economie si 56 cred la turism si alimentatie, oare am sanse sa intru?
Doar 300 de elevi? ) sunt 160.000 + care au dat evaluarea nationala
Ai,stai linstit
A da si mediile de admitere sunt la econimie 7.20 si turism si alim. 7.08
Daca nu intru din prima acolo la sfarsit daca mai sunt locuri ma repartizeaza pe acele locuri sau cum?
Nu conteaza neaparat ce medii au fost anul trecut, conteaza si ce medii sunt acum.Stai "m-a" linistit, cu media aia intri linistit acolo.
Nu e de mine, eu vreau la economic dar mama mea ma presa ca, cu nota asta nu intru acolo. Acuma incepusem si eu sa imi fac griji
Stai linistit, n-are rost sa te stresezi.
Nu poti pune acelasi profil de la acelasi liceu de mai multe ori, poti insa trece mai multe profile de la acelasi liceu.
O zi buna.
Da...ai putea...doar ca... daca nu ai medie...indiferent de cate ori vei scrie...calculator va sari la profilul pentru care ai medie;-)
anaadiaconu întreabă: